Cukrár/ka
- [24.4. 2025]Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Staňte sa členom nášho tímu cukrárov.
Miesto výkonu práce je naša
Cukrárenská výroba FLORIL, Tri vody I. 1771, Malinovo
Druh pracovného pomeru
plný pracovný úväzok 40 hod./týždeň
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1000 – 1400 €/mesiac
Hlavnou náplňou práce je
výroba zákuskov, plnenie toriet a ich zdobenie, príprava plniek, varenie krémov, dodržiavanie hygienických predpisov a štandardov, dodržiavanie pracovných postupov a receptov
Za vykonanú prácu ponúkame:
• stabilné zamestnanie
• dochádzková prémia za vzornú dochádzku
• finančný príspevok na stravovanie
• víkendové príplatky
• príplatky za sviatky 100 % priemernej mzdy/hod
• zamestnanecká zľava na náš sortiment (torty, zákusky, kávu)
• pitný režim, kvalitná strojová káva neobmedzene v kuchynke
• práca v moderných ekologických priestoroch s najnovším technologickým vybavením
• teambuildingy, firemné akcie
• pracovné oblečenie a obuv
Pracovný čas:
je rozvrhnutý do 2 zmien, ktoré sa striedajú v 2-týždenných intervaloch nasledovne:
1. týždeň: 5:30 – 14:00 hod.
2. týždeň: 12:30 – 21:00 hod.
Raz za 2 týždne je pracovná sobota s pracovným časom od cca 04:00 do cca 12.00 hod. Po pracovnej sobote nasleduje voľno v nedeľu a aj v pondelok.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• skúsenosti s pečením a prípravou cukrárenských produktov sú vítané, avšak nie je to podmienka
• tímový hráč, zodpovednosť, flexibilita, manuálna zručnosť, spoľahlivosť, samostatnosť, fyzická zdatnosť a ochota pracovať
Prax cukrára/ky je výhodou, avšak vyučenie v odbore nie je podmienkou, všetko Vám vysvetlíme a zaučíme.
Kontakt
Mgr. Dana Liščíková
Tel.: 0918/388440
E-mail: danka@floril.sk
Miesto výkonu práce je naša
Cukrárenská výroba FLORIL, Tri vody I. 1771, Malinovo
Druh pracovného pomeru
plný pracovný úväzok 40 hod./týždeň
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1000 – 1400 €/mesiac
Hlavnou náplňou práce je
výroba zákuskov, plnenie toriet a ich zdobenie, príprava plniek, varenie krémov, dodržiavanie hygienických predpisov a štandardov, dodržiavanie pracovných postupov a receptov
Za vykonanú prácu ponúkame:
• stabilné zamestnanie
• dochádzková prémia za vzornú dochádzku
• finančný príspevok na stravovanie
• víkendové príplatky
• príplatky za sviatky 100 % priemernej mzdy/hod
• zamestnanecká zľava na náš sortiment (torty, zákusky, kávu)
• pitný režim, kvalitná strojová káva neobmedzene v kuchynke
• práca v moderných ekologických priestoroch s najnovším technologickým vybavením
• teambuildingy, firemné akcie
• pracovné oblečenie a obuv
Pracovný čas:
je rozvrhnutý do 2 zmien, ktoré sa striedajú v 2-týždenných intervaloch nasledovne:
1. týždeň: 5:30 – 14:00 hod.
2. týždeň: 12:30 – 21:00 hod.
Raz za 2 týždne je pracovná sobota s pracovným časom od cca 04:00 do cca 12.00 hod. Po pracovnej sobote nasleduje voľno v nedeľu a aj v pondelok.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• skúsenosti s pečením a prípravou cukrárenských produktov sú vítané, avšak nie je to podmienka
• tímový hráč, zodpovednosť, flexibilita, manuálna zručnosť, spoľahlivosť, samostatnosť, fyzická zdatnosť a ochota pracovať
Prax cukrára/ky je výhodou, avšak vyučenie v odbore nie je podmienkou, všetko Vám vysvetlíme a zaučíme.
Kontakt
Mgr. Dana Liščíková
Tel.: 0918/388440
E-mail: danka@floril.sk
|
|
Kontaktovať inzerenta e-mailom
Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.
Vaše telefónne číslo *
Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.
Vaše telefónne číslo *